۱۳۹۳-۰۵-۱۵

نقش رژیم های غذایی در تنظیم خواب

در این برنامه متخصصان تغذیه، انواع گروههای غذایی که در ایجاد یک خواب مناسب وکافی شبانه لازم هستند را نام برده وتوصیه هایی برای داشتن خوابی […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

ادویه زعفران توصیه هایی برای مصرف ادویه جات در غذا

در این برنامه در مورد لزوم مصرف ادویه جات در وعده افطار تاکید شده وهمچنین  در مورد میزان مصرف فلفل روزانه برای افراد در طی ایام […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

ادویه زعفران

در این قسمت برخی از خواص تغذیه ای ادویه زعفران ونحوه صحیح مصرف آن وهمچنین زعفرانهای اسپری شده  بیان میگردد
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

دلایل استفاده از ادویه جات در غذا

متخصصان در این برنامه به دلایل اشاره کردن ادویه ها به غذا پرداخته ومهم ترین دلایلی که باعث افزودن ادویه ها یی مانند دارچین وزعفران به […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

تعریفی برای ادویه جات

متخصصان در این برنامه در مورد مزه ها وطعم های موجود درغذاها به گفتگو پرداخته وهمچنین  به خواص دارویی وتغذیه ای برخی ادویه ها مانند زردچوبه […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

انرژی ذخیره شده در گردو

در این آیتم گردو وسایرمغزها مورد مقایسه قرار گرفته وهمچنین در مورد نحوه صحیح مصرف گردووهمچنین ارزش غذایی موجود در آن  توضیحاتی ارائه میگردد
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

نحوه مصرف گردو به چه صورت باید باشد ؟

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

مکانیسم های گردو برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی

در این قسمت درباره خواص گردو ونقش آن در کنترل عوارض بیماریها بخصوص بیماریهای قلبی اشاره میگردد ودر نهایت مقایسه ای بین مصرف گردو وسایر مغزها […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

گردو و ترکیبات آن

در این برنامه چربی های موجود در گردو وهمچنین نقش آن  در سلامت افراد به خصوص در سنین بلوغ وهمچنین در زنان باردار تاکید میگردد و […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

توصیه برای استفاده از ظروف یک بار مصرف

در این برنامه در مورد مصرف ظروف یکبار مصرف در غذاهای نذری ومضرات آنها برای بدن وهمچنین مضرات رنگهای غذا که درغذاهای نذری مانند شعله زرد […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

بهترین موارد در ظروف از نظر دسته بندی

در این برنامه برعدم مصرف ظروف یکبار مصرف برای صرف غذا در خانه اشاره گردیده ومضرات استفاده از این گونه ظروف در بلند مدت برای بدن […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

دسته بندی ظروف یک بار مصرف

در این بخش متخصصان به نکاتی در مورد ظروف مناسب برای صرف غذا وهمچنین غذاهای نذری اشاره کرده وانواع مختلف این ظروف را معرفی کرده وهچنین […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

تعریف ظروف یک بار مصرف

در این بخش انواع مختلف ظروف یکبار مصرف که درایام ماه مبارک رمضان برای غذاهای نظری مورد استفاده قرار میگیرد ذکرگردیده ونقش آنها در سلامت افراد […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

راهکار تغذیه ای رژیم دش برای کنترل فشار خون

در این بخش متخصصان نکاتی را در مورد رژیم دش که رژیمی برای کاهش فشارخون میباشد بیان کرده وموادغذایی مانند زیتون را که در کاهش فشار […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

نمک و ارتباط آن با بیماری قلبی – عروقی

در این بخش کارشناسان برنامه در مورد عدم مصرف نمک برای افراد دارای فشارخون تاکید گردیده وعوارض ناشی از مصرف بیش از اندازه نمک برای گونه […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

توصیه های تغذیه ای برای بیماران قلبی – عروقی (۲)

متخصصان تغذیه در این بخش به ذکربرخی گروههای غذایی مناسب برای بیماران قلبی-عروقی پرداخته وبر لزوم انجام فعالیت های فیزیکی توسط این افراد تاکید میگردد
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

بیماری های قلبی – عروقی

در این بخش رژیم های غذایی مناسب برای این گونه بیماران بیان شده وبرکاهش چربیهای غذایی بالاخص چربیهای حیوانی وافزایش مصرف چربیهای گیاهی مانند روغن زیتون […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

برنامه های غذایی مناسب برای افراد دیابتیک

در این برنامه متخصصان بردلایل کاهش وزن افراد دیابتی ونقش آن در سلامت افراد تاکید کرده وبیان میکنند که چگونه  رعایت یک رژیم غذایی در ایام […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

توصیه های غذایی برای افراد دیابتیک

در این برنامع بر لزوم کنترل برخی مواد غذایی مانند برنج ونان در افراد دیابتی تاکید شده وانواع مختلف نان که برای این گروه مناسب است […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

کاهش و افزایش قند خون در بیماران دیابتیک و گروه های غذایی مناسب برای آنها

متخصصان در این بخش برنامه غذایی مناسبی را برای این گونه افراد تدوین کرده وگروههای غذایی مناسب وهمچنین نامناسب را برای این بیماران دسته بندی میکنند. […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

آیا افراد دیابتیک می توانند روزه بگیرند ؟

در این بخش توصیه های برای افراد دیابتی در مورد گروههای مختلف غذایی مورد استفاده، ذکر میگردد وهمچنین برلزوم تنظیم قند خون بر سلامت این گونه […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

مکان های مناسب برای خرید و توزیع آش

در این برنامه در مورد خرید آش وحلیم از مکانهای مناسب وتوجه به نکات بهداشتی حین خرید اشاره گردیده و بیان میگردد که حتی الامکان باید […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

توصیه ها برای خرید آش و حلیم سالم و مناسب

در این بخش متخصصان برنامه توصیه هایی را در مورد خرید آش وحلیم ذکر کرده وبرلزوم  عدم حمل این غذاها در ظروف پلاستیکی تاکید میگردد. همچنین […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

نقش تغذیه ای کشک در آش

در این بخش درمورد خواص تغذیه ای کشک توضیحاتی ارائه گردیده وبر لزوم مصرف این ماده غذایی به جای شیر در صورت عدم مصرف آن تاکید […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

ترکیبات تغذیه ای آش ها برای اینکه یک غذای کامل باشند چیست؟

در این قسمت در مورد نکات تغذیه ای آش ها بحث گردیده وبه نکات مناسب برای طبخ یک آش مناسب وغنی از لحاظ تغذیه ای اشاره […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

خلاصه ای از گفته های پیشین در رابطه با زولبیا و بامیه

در این برنامه بر میزان مصرف زولبیا وبامیه دروعده های افطار وبعد از آن اشاره  گردیده وبر لزوم کنترل میزان انرژی دریافتی توسط این مواد غذایی […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

مقدار انرژی موجود داخل زولبیا و بامیه

در این قسمت متخصصان در مورد انرژی دریافتی افراد از زولبیا وبامیه گفتگو کرده وبرزمان استفاده از آن در وعده افطاروبه حداقل رساندن مصرف آن تاکید […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

راه تشخیص سلامت زولبیا و بامیه

در این بخش در مورد نحوه تشخیص زولبیا وبامیه سالم وتازه ونکاتی که باید در حین خرید به آن توجه کرد، اشاره میگردد. همچنین بر خرید […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

چربی و مواد کربوهیدراتی موجود داخل زولبیا و بامیه

در این برنامه متخصصان تغذیه در مورد چربی وموادکربوهیدرات این مواد به گفتگو پرداخته ورعایت میزان مصرف آنها تاکید میگردد.همچین برزمان مصرف آن در وعده افطاری […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

مواد غذایی رژیمی برای افراد دیابتیک و افراد دارای اضافه وزن

در این برنامه برای افراد دیابتیک توصیه های تغذیه ای مناسب ماه رمضان رائه شده وهمچنین چگونگی مصرف  صحیح حلوا وفرنی وشیربرنج توسط این افراد شرح […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

توصیه های تغذیه ای مربوط به دسر ها برای افراد دیابتیک و افراد دارای اضافه وزن

در این بخش نحوه ومیزان صحیح مصرف حلوا ودسرها در افراد وهمچنین برچگونگی ارتقا کیفیت فرنی ها بحث میگردد.همچنین نحوه مصرف صحیح شیربرنج ومواد مکمل آن […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

توصیه های غذایی برای حلوا و فرنی

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

خواص تغذیه ای و ارزش غذایی دسرها

متخصصان برنامه در این قسمت پیرامون ارزش غذایی دسرهایی مانند فرنی وشیربرنج به بحث وگفتگو پرداخته ونحوه صحیح مصرف آنها شرح داده میشود. همچنین ارزش غذایی […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

مصرف مایعات و آب در سالمندان

در این قسمت در مورد میزان مصرف آب در افراد سالمند در ماه مبارک رمضان توضیحاتی ارائه گردیده وهمچنین در مورد انجام فعالیت های فیزیکی در […]
۱۳۹۳-۰۵-۱۵

رژیم های تغذیه ای برای دریافت انرژی در سالمندان

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

راهکارهایی برای جلوگیری از تداخل دارو و غذا در سالمندان

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

تفاوت تغذیه در سالمندان با تغذیه در میان سالی (سالمندان ملزم به رعایت نکات بیشتر)

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

تفاوت قند های موجود در خرما با قند های موجود در شکر

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

آیا افراد دیابتیک می توانند از خرما استفاده کنند؟

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

باور های مرسوم درباره خرما

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

خرما چیست ؟

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

نقش مهم شاخص گلایسمیک موجود در نان برای بیماران دیابتیک

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

مقدار انرژی موجود در نان ها ومقدار مصرف نان ها.

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

نقش غذایی فیبر موجود در نان ها

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

نان هایی که مخصوص ماه رمضان سرو می شوند و تمایل مردم به استفاده از این نان ها

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

نحوه طبخ گوشت به چه صورت باشد تا هم ارزش غذایی گوشت حفظ شود و هم نیازهای بدن را تأمین کند؟

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

چربی امگا ۳ . مصرف از طریق مکمل ها و یا مواد غذایی ؟

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

چطور می توان مردم را به استفاده از گوشت ماهی تشویق کرد؟

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

بین سه نوع گوشت قرمز ، ماهی و مرغ چه عناصری باعث برتری گوشت ماهی است؟

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

توصیه برای استفاده از غذاهای دارای فیبر در وعده افطار

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

مکمل های فیبر مناسب تر هستند یا سبزیجات دارای فیبر؟

۱۳۹۳-۰۵-۱۵

آیا می توان به خاطر فواید فیبر ها از آنها زیاد استفاده کرد.