تغذیه مادر در زمان بارداری

متخصص تغذیه دکتر احمد ساعدی
راهکارهای نادرست برای درمان کبد چرب
۱۳۹۸-۰۲-۲۴
متخصص تغذیه دکتر احمد ساعدی
تغذیه در زمان بارداری
۱۳۹۸-۰۲-۲۴
نمایش همه

تغذیه مادر در زمان بارداری

متخصص تغذیه دکتر احمد ساعدی

تغذیه مادر در زمان بارداری

سلام عرض می کنم خدمت شما دکتر احمد ساعدی متخصص تغذیه هستم

امروز می خواهیم در مورد تغذیه مادر در زمان بارداری صحبت کنیم.

به عنوان یک متخصص تغذیه می دانیم که تغذیه فرزند و تغذیه مادر بسیار مهم است و عامل اصلی تعیین کننده در سلامت جنین و نوزاد خواهد بود و البته عامل اصلی در سلامت مادر.

من سعی خواهم کرد که در شاید کوتاهترین زمان عرض کنم که یادمان باشد که مادر باردار نیازمندی غذایی اش درست است دو برابر نشده است ولی نیازمندی ریز مغذی هایش تقریبا دو برابر می شود یعنی نیاز انرژی آن طور زیادی ندارد مادر باردار ولی نیاز به کلسیم و آهن.

من آن را مثال می زنم نیاز مادر به آهن از ۱۸ میلی گرم قبل از بارداری به ۲۷ میلی گرم بعد از بارداری می رسد این نشان می دهد آهن بسیار لازم است کلسیم همین طور سایر فلزات دو ظرفیتی و ویتامین ها هم همین طور. ولی لزوما مقدار انرژی اینقدر افزایش نمی یابد.

نیاز انرژی افزایش پیدا نمی کند پس مهم است که ما یک رژیم با ریز مغذی زیادی داشته باشیم تا اینکه پرخوری های فرضا با نان و برنج و سیب زمینی و پروتئین زیاد بخواهیم که پیش ببریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *