نکات تغذیه ای در چیدمان سفره ها در ماه مبارک رمضان

خاصیت تخم مرغ های دارای امگا ۳ برای بدن
۱۳۹۳-۰۵-۱۵
فلسفه روزه داری و ارتباط آن با چیدمان سفره
۱۳۹۳-۰۵-۱۵
نمایش همه

نکات تغذیه ای در چیدمان سفره ها در ماه مبارک رمضان

در این برنامه در مورد غذاهای مناسب بر سر سفره افطاربحث گردیده وبیان میگردد که چگونه میتوان سفره ای مناسب  وکامل برای افطار آماده کرد که بتواند کلیه نیازهای تغذیه ای افراد را در این ماه برطرف کند

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *