توصیه های تغذیه ای برای بیماران قلبی – عروقی (۲)

بیماری های قلبی – عروقی
۱۳۹۳-۰۵-۱۵
نمک و ارتباط آن با بیماری قلبی – عروقی
۱۳۹۳-۰۵-۱۵
نمایش همه

توصیه های تغذیه ای برای بیماران قلبی – عروقی (۲)

متخصصان تغذیه در این بخش به ذکربرخی گروههای غذایی مناسب برای بیماران قلبی-عروقی پرداخته وبر لزوم انجام فعالیت های فیزیکی توسط این افراد تاکید میگردد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *