چای سفید پر خاصیت ترین چای در جهان

images social 170358 FfrllB06
انجیر و فواید آن
۱۳۹۲-۰۹-۲۴
images social 46 cheese wheel P3280463
مراقب مصرف بیش از حد این مواد غذایی باشید
۱۳۹۲-۰۹-۲۴
نمایش همه

چای سفید پر خاصیت ترین چای در جهان

images social 2143h

images social 2143h

این چای یکی از ظریف‌ترین و لطیف‌ترین چای‌ها در جهان است که طعمی ملایم و شیرین داشته و از مفیدترین و مغذی‌ترین چای‌ها در جهان محسوب می شود.

چای سفید یکی از ظریف‌ترین و لطیف‌ترین چای‌ها در جهان است که طعمی ملایم و شیرین دارد. این چای که در فصل بهار از غنچه‌های باز نشده برگ‌های درختچه‌های چای سفید تهیه می‌شود از مفیدترین و مغذی‌ترین چای‌ها در جهان است.

چای سفید برخلاف انواع مختلف چای سیاه یا چای معمولی به شیوه‌ای متفاوت فرآوری می‌شود و برگ‌های آن برخلاف چای معمولی که در معرض حرارت خشک می‌شود و رطوبت خود را از دست می‌دهد به شیوه‌ای طبیعی و در مقابل تابش نور خورشید خشک می‌شود. این چای سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های مفید و “پلی‌فنل‌هایی” است که علاوه بر خواص درمانی می‌تواند موجب پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمانی نیز شود. چای سفید اگرچه در زمره گران‌ترین چای‌ها در جهان است اما خواص درمانی آن به حدی است که توجیه مناسبی برای این گرانی محسوب می‌شود.

روی برگ‌های باز نشده این چای پرز‌های سفیدرنگی وجود دارد که موجب سفید شدن سطح چای می‌شود. برای تهیه این نوع چای غنچه‌های باز نشده برگ چای سفید را جمع‌آوری کرده و آن را خشک می‌کنند. برگ‌های چای سفید به دلیل باز نشدن غنچه‌های نورس لوله‌ای شکل هستند.

 

شش خاصیت چای سفید

چای سفید علاوه بر کنترل “کلسترول”، چربی و “فشار خون”خواص مفید دیگری دارد که به ارزش‌های درمانی آن کمک می‌کند. برخی از این خاصیت‌ها را مرور می‌کنیم:

۱٫ آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای سفید احتمال ابتلا به برخی سرطان‌ها مانند “سرطان روده”، شکم و پروستات را به حداقل می‌رساند.

۲٫ افرادی که چای سفید در رژیم و برنامه غذایی روزانه‌شان وجود داشته باشد کمتر درمعرض “سکته‌های قلبی” و مغزی هستند.

۳٫ خاصیت “ضدباکتری” و “ضدویروسی” چای سفید بدن را در برابر بیماری‌های رایج فصل‌های سرد قوی و ایمن می‌کند.

۴٫ نوشیدن چای سفید به افزایش تراکم استخوانی کمک می‌کند و میزان شکستگی‌های استخوانی و ابتلا به “بیماری‌های مفصلی استخوانی” را به حداقل می‌رساند.

۵٫ فلوراید موجود در دمنوش تهیه شده از چای سفید مانع از خرابی دندان‌ها و مهم‌تر از آن مانع از رشد “پلاک‌های دندانی” و پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

۶٫ نوشیدن مستمر چای سفید به بهبود عملکرد سلول‌های پوستی کمک کرده و به جوانسازی سلول‌های پوستی و بهبود وضعیت پوست نیز کمک می‌کند.

 

منبع: مجله سیب سبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *