حافظه تغذیه ای در فرزندان

تغذیه فرزندان
2019/07/02
شباهت عادات غذایی فرزندان با بزرگسالان
2019/07/02
نمایش همه

حافظه تغذیه ای در فرزندان

امروز می خواهیم در مورد تغذیه فرزندانمان و بحث حافظه تغذیه ای صحبت کنیم حافظه یا مموری تغذیه ای در نهاد همه ما است.

اینکه ما زعفران را دوست داریم برمیگردد به حافظه تغذیه ای ما. اینکه ما برخی از غذاها را دوست نداریم برمیگردد به حافظه تغذیه ای ما.

بار اول که ما یک غذایی را می خوریم قطعا این به حافظه ما تبدیل می شود. این حافظه قابل تغییر است من مثال می زنم همیشه در سخنرانی هایم در جمع ها می پرسم مثلا یکی از افراد به من بگوید بدترین غذایی که دوست ندارد چی است مثلا یکی می گوید کله پاچه.

من به ایشان می گویم اگر شما را دعوت کنند جایی و شما برنده یک جایزه مثلا بزرگ بانکی بشوید و آن روز ناهار برای شما چک را بدهند و شما خوشحال شوید کله پاچه بدهید از آن روز شما کله پاچه را دوست خواهید داشت.

حافظه تغذیه ای ما قابل تنظیم است

به خاطر اینکه حافظه تغذیه ای ما قابل تنظیم است ما چرا زعفران را دوست داریم به خاطر اینکه همیشه در جاهایی که دوست داشتیم مهمانی بوده بوی زعفران آمده زعفران برای ما یادآور آن روزها است.

برای کسانی که مثل بنده یک مقدار قدیمی تر هستیم بوی نارنگی و پرتقال در زمستان و بوی هندوانه در تابستان بوده. چرا به خاطر اینکه ذهن ما از بوها به حافظه می رسد.

به آن خاطره ها می رسند اگر شما بچه تان تخم مرغ دوست ندارد زور کنید تخم مرغ بخورد علاوه بر اینکه تخم مرغ را نخواهد خورد به حافظه بدی هم تبدیل می شود.

ولی اگر شما در کنار فرزندتان تخم مرغ را بخورید و از آن تمجید کنید و یک حس خوبی برایش ایجاد کنید فرزند شما به شما نگاه می کند و تخم مرغ را از این به بعد خواهد خورد. پس مهم است در ابتدای عادات غذایی بچه هایمان به حافظه تغذیه ای شان دقت کنیم.

دکتر تغذیه و مشاور تغذیه، دکتر احمد ساعدی با ارائه روش های اصولی در تغذیه و میزان و نحوه غذا خوردن افراد می تواند نقش مهمی در رسیدن افراد به سلامت جسمی و روحی داشته باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *