درمان پارکینسون – توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون

محلول شیره انگور
محلول شیره انگور و عسل و باور نادرست در مورد آن
2019/07/02
اولین رویداد تغذیه و رژیم درمانی فرد محور بر اساس ویژگی‌های ژنتیکی
اولین رویداد تغذیه و رژیم درمانی فرد محور بر اساس ویژگی‌های ژنتیکی
2019/10/10
نمایش همه

درمان پارکینسون – توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون

درمان پارکینسون

درمان پارکینسون

توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون ( درمان پارکینسون ):

  • از مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین ( گوشت قرمز و گوشت سفید) بیشتر از مقدار تعیین شده در رژیم، پرهیز نمایید، چرا که افزایش دریافت پروتئین با تشدید یبوست همراه است.
  • بهتر است تخم مرغ و غذاهای دریایی را جایگزینِ گوشت قرمز نمایید.
  • از مصرف مکمل های ویتامینی حاوی ویتامین B6 با داروی لوودوپا پرهیز نمایید.
  • برخی مواد غذایی می توانند بر روی نورون ها اثرات ضد التهابی و محافظتی داشته باشند؛
  • سعی کنید به طور منظم از این ترکیبات “محافظِ اعصاب” استفاده نمایید، مانند:
  • انگور قرمز، دانه ی هسته ی انگور، انواع توت، زرد چوبه، زعفران، چای سبز، جعفری
  • از مصرف لبنیات بیش از ۲ واحد در روز پرهیز نمایید.
  • بهتر است برای کاهش درد های شکمی و یبوست از محصولات پروبیوتیک استفاده نمایید.
  • در طول هفته حداقل یکی از منابع “ویتامین د” را مصرف نمایید، مانند:
  • ماهی سالمون، قارچ و محصولات غنی شده با ویتامین دی.
  • روزانه از منابع ویتامین E مانند: انواع آجیل، دانه ها و روغن های گیاهی استفاده نمایید.
  • روزانه ۱ تا ۲ فنجان چای یا قهوه مصرف نمایید.
  • افزایش مصرف مایعات در طول روز فراموش نشود.

دکتر تغذیه و مشاور تغذیه، دکتر احمد ساعدی با ارائه روش های اصولی در تغذیه و میزان و نحوه غذا خوردن افراد می تواند نقش مهمی در رسیدن افراد به سلامت جسمی و روحی داشته باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *